Pelitila Xperience

8.1.2024 - 31.5.2024

Pelitila Xperience

Mariankatu 16, sisäpiha

15110

Pelitila Xperience tarjoaa ilmaista pelitoimintaa 10—29-vuotiaille nuorille. Tilalta löydät tykeimmät pelilaitteet ja parhaat ohjaajat! Laitteisiin kuuluu mm. 14 pelitietokonetta, HTC Vive Pro 2 VR, Nintendo Switch, PS5, lautapelejä ja muuta!

 

Pelitila on hyvä paikka harrastaa pelaamista ja löytää uusia kavereita pelaamisen lomassa. Pelitilalla vallitsee sosiaalisen turvallisuuden kulttuuri: Xperiencen yhteisöön saat tulla juuri sellaisena kuin olet. Aikaisempaa pelikokemusta ei myöskään tarvitse olla. Meille saat tulla, olit sitten ensikertalainen tai ammattipelaaja.

 

Xperiencen ohjaajat ovat erikoistuneet pelaamiseen ja pelikulttuuriin. Heistä saat tukea sekä peli- ja keskusteluseuraa. Huoltajat ovat myös tervetulleita tutustumaan tilaan vuorojen aikana.

 

Pelitilan toiminnassa noudatetaan ikärajasäädöksiä.

 

Tilalla tapahtuva toiminta

Pelitilan peli-illoissa saat pelailla halutessasi yksin tai muiden Xperienceläisten kanssa. Vapaan pelaamisen lisäksi järjestämme tilalla ohjattuja aktiviteetteja, kuten lautapeliryhmiä ja turnauksia.

Tunnelma Pelitilan illoissa on rauhallinen ja yhteisöllinen. Tunteet kuuluvat pelaamiseen, joten ajoittain tilalla voi olla myös pientä melua. Kun tulet Pelitilalle, ohjaaja ottaa sinut aina lämpimästi vastaan. Saat kaiken tarvittavan tiedon tilasta, peli- ja juttuseuraa, sekä turvallisen ja mukavan kokemuksen.

 

Xperience Art

Peli-iltojen lisäksi Pelitilalla on myös Xperience Art -ilta kerran viikossa. Xperience Artissa pääset kokeilemaan taiteen tekemistä mm. Piirtopöydillä ja VR-laitteilla. Käytössä on myös erilaisia taidepelejä ja perinteisiä taidevälineitä.

Järjestämme myös teemailtoja kävijöiden toiveiden mukaan: esimerkiksi kädentaidot, videopelitaide tai cyberpunk! Xperience Artiin voi tulla kuka tahansa taidosta riippumatta, pelkkä kiinnostus riittää.

 

Etätoiminta

Pelitilan iltojen lisäksi Xperience-yhteisö on myös Discordissa ja Twitchissä. Pelitilan Discordissa voit mm. pelailla ohjaajien ja muiden nuorten kanssa Discord-illoissa ja jutella eri aiheista tekstikanavilla.

Twitch-striimeissä ohjaajat pelailevat pelejä kameran edessä. Lähetyksiin otetaan mukaan myös nuoria, ja voit osallistua lähetyksiin chatissa. Maanantain striimit lähetetään Pelastakaa Lapset Ry:n Netaritoiminnan Twitch -kanavalla.

 

 

Aukioloajat:

ma:

klo 17.00—19.45 Xperience Art 15—29-vuotiaat

ti:

klo 16.00—18.45 12—16-vuotiaat

ke:

klo 15.00—17.45 10—12-vuotiaat

klo 18.30—21.15 16—29-vuotiaat

pe:

klo 18.00—21.45 18—29-vuotiaat

 

Etätoiminta:

ma:

klo 16-18 Twitch-striimi (twitch.tv/netari.fi)

to:

klo 16.00—19.00 Discord-vuoro

pe:

klo 15.30—17.30 Twitch-striimi

 

HUOM: Koulujen loma-aikoina käytämme poikkeusaikatauluja ja toteutamme lomatoimintaa!

Hinta

Ilmainen

Ilmoittautumisaika

Ilmoittautuminen alkaa aina kullekin viikolle maanantaisin. Kesken vuoron voi ilmoittautua, jos vapaita paikkoja on.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tehdään puhelimitse (tekstiviesti/WhatsApp) tai Discordissa. Kerro viestissä nimesi, ikäsi, puhelinnumerosi ja mihin vuoroon ilmoittaudut. Jos olet alaikäinen, ilmoita myös huoltajan puhelinnumero. Ilmoittautumiset vastaanottaa Jari Karjalainen, p. 044 018 7332.

Järjestäjä

Lahden nuorisopalvelut

Lisätietoja antaa: jari.karjalainen@lahti.fi p. 044 018 7332


Vastuu ilmoituksen sisällöstä ja toiminnan lainmukaisuudesta on kaikilta osin ilmoituksen jättäneellä tapahtuman tai toiminnon järjestäjällä.