Perinteitä nykypolville – konsertti

14.02.2024 – 14.02.2024

14.2.2024, klo 19.00-20.45

Vaahterasali

Aleksanterinkatu 26, 15140 Lahti

15140

Tervetuloa nauttimaan upeasta monipuolisesta musiikkiesityksestä Ystävänpäivänä! 🤸‍♂️🥳💯🆒 Konsertti on osa Lahden Lasten Talvikarnevaalia.
Strings and Things -orkesteri astuu esiin ensimmäisenä. 🤘
Ohjelmistoon kuuluu vuoden 2023 aikana luotuja suomalais-ugrilaisia sävellyksiä, jotka kattavat niin tunnettuja lasten kappaleita kuin perinteisiä aikuisille suunnattuja sävellyksiäkin. Tunnemme ilon ja nostalgiaa kuullessamme tuttuja sävelmiä, kuten ”Elefanttimarssi” 🦣🐘🦣🐘 ja ”Pikkuiset kultakalat” 🐟🐠, mutta saamme myös nauttia perinteisten aikuisten kappaleiden, kuten ”Hae pois vaan sormukses” 💍, tulkinnasta.
Orkesterissa soittavat rohkeat 10–16-vuotiaat lapset ja nuoret, jotka hallitsevat laajan instrumenttivalikoiman, kuten akustiset kitarat 🎸, viulut 🎻, huilut 🪈, lyömäsoittimet 🪇🪘, sähkö- ja bassokitarat, saksofoni 🎷, klarinetti ja harmonikka 🪗.
Toisen osuuden aloittaa nuorten kitarayhtye 🎸🎸🎸🎸, joka esittää ohjelmistonaan ruotsalaista kansanmusiikkia modernissa sovituksessa. Yhtyeessä soittavat 14–17-vuotiaat nuoret, jotka tuovat oman nuorekkaan näkökulmansa perinteiseen musiikkiin.
Illan erityisvieraana näemme ZENEV Bandin, joka päättää konsertin esittämällä omia sävellyksiään.
ZENEV Band on musiikkiyhtye, joka houkuttelee kuuntelijoita erityisellä musiikillisella tyylillään, jossa yhdistyvät akustiset live-soittimet, analogiset syntetisaattorit ja tietokone erikoislaatuisella tavalla. Yhtye soittaa World Music -tyylillä, jossa keskeiset melodiset ideat kehittyvät akustisen kitaran ja viulun harmonisen vuoropuhelun kautta. Tätä akustista vuoropuhelua täydentävät jännittävät elektroniset rytmit, mikä antaa yhtyeen sävellyksille modernin soundin ja omaperäisen luonteen. Sähköbalalaikan käyttö tuo yhtyeen musiikkiin lisää draivia ja eksotiikkaa.
Tämä konsertti on suunniteltu viihdyttämään kaikenikäisiä katsojia 👴👲🧔👩‍🦰👱‍♀️💂‍♀️, tuoden yhteen perinteen ja modernin musiikin kauniissa harmoniassa. Tervetuloa nauttimaan musiikista, joka koskettaa sydäntä ja sielua!
Ikäsuositus: Koko perhe 👨‍👩‍👧‍👧
Liput🆓 Konserttiin on vapaa pääsy. Vapaaehtoinen ohjelman maksu on 5 €.
Kesto: 1,5 tuntia (välitauolla)
Lippuvaraukset: Ei ennakkovarauksia

Hinta

Ilmainen

Järjestäjä

Yksityinen järjestäjä

Lisätietoja antaa: Strings and Things ry, 040 7530378


Vastuu ilmoituksen sisällöstä ja toiminnan lainmukaisuudesta on kaikilta osin ilmoituksen jättäneellä tapahtuman tai toiminnon järjestäjällä.