Sanataidekerho 9-12-vuotiaille

23.01.2024 – 07.05.2024

tiistaisin klo 17-18.30

Tiirismaan koululla Paavolan kampuksella

Sanataidekerho on suunnattu kaikille kirjoista, tarinoista, kirjoittamisesta ja sanataiteesta kiinnostuneille! Kerhossa tutustutaan eri kirjallisuuden lajeihin, kirjoittamistekniikoihin ja sanataiteen monenlaisiin mahdollisuuksiin.

Jokaisen osallistujan yksilölliset kiinnostuksen kohteet ja tarpeet otetaan huomioon kerhon sisällön suunnittelemisessa. Sanataide on monipuolinen luovuuden kenttä, jossa oma mielikuvitus ja tarinankerronta pääsevät valloilleen innostavassa ja kannustavassa ilmapiirissä.

Täällä ei tartuta kielioppiin vaan kynään ja sukelletaan mielikuvituksen avaraan maailmaan!

Osallistujilla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta sanataiteesta. Kerhossa opetellaan erilaisten sanataideharjoitusten ja esimerkkien avulla löytämään itselleen luontaista ilmaisun tapaa, laajennetaan sanavarastoa ja innostutaan taiteen tekemisestä.

Ohjaaja Emma Kokkonen on kirjallisuuden ammattilainen, kirjoittaja ja sanataideohjaaja. Hänelle on tärkeää, että jokainen osallistuja saisi kokea luovuuden ilon läsnäolevassa ja turvallisessa ympäristössä.

Kerho kokoontuu 23.1.-7.5. (ei hiihtolomalla eikä vappuaattona)  tiistaisin klo 17-18.30  Tiirismaan koululla Paavolan kampuksella. Kerhon hinta on 35 e/kausi.

 

Hinta

35 €

Ilmoittautuminen

Lisätiedot ja ilmoittautuminen: LAHTI Sanataidekerho | Lastenliitto

Järjestäjä

Lahden Lastenliitto ry


Vastuu ilmoituksen sisällöstä ja toiminnan lainmukaisuudesta on kaikilta osin ilmoituksen jättäneellä tapahtuman tai toiminnon järjestäjällä.