Soitinkokeilun kautta soitto- tai laulutunneille

Kun soitinkokeilijalle on osoitettu opettaja, hän ja oppilas sopivat keskenään soitinkokeilutuntien ajankohdista. Kokeilu sisältää neljä 30 minuutin oppituntia.

Lahden konservatorio

Sibeliuksenkatu 8, 15110 Lahti

Lähes kautta lukuvuoden otamme uusia oppilaita sisään soitinkokeilun kautta niihin instrumentteihin, joissa opetuskapasiteettia on tarjolla. Kokeilussa käyt neljää kertaa omalla soitto- tai laulutunnilla. Usein on mahdollista ilmoittautua varsinaiseksi oppilaaksi kokeilun päättyessä. Lisätietoja soitinkokeilusta löydät täältä. Soitinkokeilu on tauolla pääsisäänottoajan, 23.4. – 30.8.2022.

Soitinkokeilu on myös kiva lahjaidea!

Hinta

Soitinkokeilun hinta on 100 €. Mikäli harrastus jatkuu välittömästi kokeilun päättyttyä varsinaisena oppilaana, kokeilun hinta huomioidaan lukukausimaksussa.

Ilmoittautumisaika

Vastaamme tiedusteluihin vuoden ympäri, pois lukien loma-ajat. Soitinkokeilusisäänotto on tauolla loppukeväästä, oppilaitoksen pääsisäänottoaikana.

Ilmoittautuminen

Soitinkokeiluun ilmoittaudutaan Lahden konservatorion nettisivujen kautta.  Valitse täältä  Ilmoittautuminen soitinkokeiluun -lomake.

Järjestäjä

Lahden konservatorio

Lisätietoja antaa: Rehtori Eero Pulkkinen 0505110071 eero.pulkkinen@concis.fi


Vastuu ilmoituksen sisällöstä ja toiminnan lainmukaisuudesta on kaikilta osin ilmoituksen jättäneellä tapahtuman tai toiminnon järjestäjällä.