Soitinkokeilun kautta soitto- tai laulutunneille

Kun soitinkokeilijalle on osoitettu opettaja, hän ja oppilas sopivat keskenään soitinkokeilutuntien ajankohdista. Kokeilu sisältää valinnan mukaan kahdesta neljään 30 minuutin mittaista oppituntia.

Lahden konservatorio

Sibeliuksenkatu 8, 15110 Lahti

Lähes kautta lukuvuoden voit tulla soitinkokeiluun. Kokeilussa käyt valintasi mukaan 2 – 4  kertaa omalla soitto- tai laulutunnilla. Jos innostut jatkamaan harrastusta tämän jälkeenkin, on usein on mahdollista ilmoittautua varsinaiseksi oppilaaksi kokeilun päättyessä. Lisätietoja soitinkokeilusta löydät täältä.

Soitinkokeilu on myös kiva lahjaidea!

Hinta

Kokeilukerroista riippuen 50 -100 €. Mikäli harrastus jatkuu välittömästi kokeilun päätyttyä varsinaisena oppilaana, kokeilua ei laskuteta erikseen vaan se sisältyy lukukausimaksuun.

Ilmoittautumisaika

Vastaamme tiedusteluihin vuoden ympäri, pois lukien loma-ajat. Soitinkokeilusisäänotto on tauolla loppukeväästä, oppilaitoksen pääsisäänottoaikana.

Ilmoittautuminen

Soitinkokeiluun ilmoittaudutaan Lahden konservatorion nettisivujen kautta.  Valitse täältä  Ilmoittautuminen soitinkokeiluun -lomake.

Järjestäjä

Lahden konservatorio

Lisätietoja antaa: Rehtori Eero Pulkkinen 0505110071 eero.pulkkinen@concis.fi


Vastuu ilmoituksen sisällöstä ja toiminnan lainmukaisuudesta on kaikilta osin ilmoituksen jättäneellä tapahtuman tai toiminnon järjestäjällä.