Thainyrkkeilyä ja hyvinvointia tytöille

06.09.2022 – 30.10.2022

ti ja to klo 17.15-18.30, workshopit la 10.9., 24.9., 15.10.

Total Center Lahti

Askonkatu 11, 15100 Lahti

15100

liikunta nuoret 13 – 18 vuotiaat

Thainyrkkeilyä ja hyvinvointia tytöille on Opetus- ja kulttuuriministeriön alainen hanke 13-18-vuotiaille tytöille. Se tarjoaa paitsi thainyrkkeilyn opetusta, myös työpajoja, joissa käsitellään henkisiä taitoja, kuten itsetuntoa, itseluottamusta ja itsetietoisuutta, sekä kansainvälisen thainyrkkeilyliiton (IFMA) arvoja, jotka ovat kunnia, perinne, kunnioitus, huippuosaaminen ja reilu peli. Kurssi ei keskity pelkästään thainyrkkeilytekniikoiden harjoitteluun ja kehittämiseen, vaan yleinen fyysinen kehitys – voima, nopeus, teho, liikkuvuus, joustavuus sekä aerobinen ja anaerobinen kestävyys – on yhtä tärkeää tukemaan kaikenlaista fyysistä kehitystä ja hyvinvointia.

Kurssilla nuori saa thainyrkkeilyä kahdesti viikossa, itsepuolustusta ja henkisiä työpajoja, mutta myös online-oppimateriaaleja ja koulutustilaisuuksia kirjallisesti ja videomuodossa, joita osallistujat voivat tehdä omalla vapaa-ajallaan päivittäisen fyysisen aktiivisuuden lisäämiseksi. Kuuden viikon kurssin jälkeen hintaan kuuluu kaksi viikkoa ilmaista treeniaikaa, ja tämän jälkeen harrastusta voi halutessaan jatkaa normaalimaksujen puitteissa.

Kurssin vetäjänä toimii Frauke Kubischta, kokenut valmentaja ja kouluttaja, jonka juuret ovat Saksassa. Kubischta on liikuntatieteiden (valmennus) maisteri, joka on toiminut urallaan mm. urheilukonsulttina, mentorina, valmentajana, opettajana sekä Vierumäellä kansainvälisen jääkiekkotoiminnan johtajana. Thainyrkkeilyä hän on valmentanut viimeiset 16 vuotta, jonka aikana hän on saavuttanut myös itse SM- ja PM-kultaa. Kubischtan aisaparina toimii Suomen Thainyrkkeilyliiton varapuheenjohtaja ja valmennustiimin jäsen Hannu Vappula. Vappula on itse moninkertainen suomen- ja pohjoismaiden mestari, ja valmentanut oman seuran ottelijoitaan aina maailmanmestaruuksiin saakka.

Hinta

90 € + avainkoodi 10 €

Ilmoittautumisaika

Kurssille voi liittyä mukaan myös hieman myöhässä

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu verkossa: www.totalcenter.fi/etusivu#peruskurssille

Järjestäjä

Yksityinen järjestäjä

Lisätietoja antaa: totalcenterlahti@gmail.com


Vastuu ilmoituksen sisällöstä ja toiminnan lainmukaisuudesta on kaikilta osin ilmoituksen jättäneellä tapahtuman tai toiminnon järjestäjällä.