Tiirismaan koulun lumilajiryhmä 1.-4.-luokkalaisille

22.09.2022 – 20.04.2023

torstaisin klo 13.15-14.15

Tiirismaan koulu

Ursankatu 2, 15100 Lahti

15800

HYPPÄÄ MUKAAN LUMILAJIRYHMÄÄN!

Lahden Hiihtoseuran mäkihyppääjät tarjoavat lumilajeista tuttuja harjoituksia. Syksyn ryhmässä on luvassa tasapainoharjoituksia sekä nopeutta, loikkaa, koordinaatiota ja kehonhallintaa kehittäviä hauskoja ja monipuolisia harjoituskertoja.

Ohjaajina toimivat seuramme valmentajat sekä mäkihyppääjät!

Syksyn harrastuskerrat pidetään ensisijaisesti ulkona (säävarauksella). Ulkokerroille pukeudutaan sopivaan liikuntavarustukseen lenkkareineen..

Talvella laitetaan sukset jalkaan ja tutustutaan lumipeleihin, ski crossiin, erilaisiin taitoharjoituksiin suksilla ja tietysti mäkihyppyyn. Hyvänä talvena liikutaan koulun pihalla, mutta ryhmä vierailee myös Lahden Urheilukeskuksessa tutustuen hyppyreihin ja hiihtomaastoihin. Rennolla ja iloisella mielellä kuitenkin!

Miltä mäkihyppääjän maailma näyttää ja millaisia harjoituksia he tekevät? Tsekkaa video! https://www.instagram.com/reel/CVSUOs6p2GS/?utm_medium=copy_link

Mukaan toimintaan mahtuu rajattu määrä oppilaita ja ryhmään tulee ilmoittautua etukäteen. Ryhmän kokoontumispaikka ilmoitetaan ilmoittautumisen jälkeen huoltajille sähköpostilla. Ryhmä ei kokoonnu koulujen loma-aikoina eikä virallisina pyhäpäivinä.

Toiminta on maksutonta. Toiminta on osana harrastamisen Suomen mallin harrastustoimintaa, jota rahoittaa opetus- ja kulttuuriministeriö. Lisätietoja Suomen mallista osoitteessa: minedu.fi/suomen-malli.

Hinta

Ilmainen

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen ryhmään alkaa Harrastelahden kautta to 8.9. klo 11.00! 

Järjestäjä

Harrastamisen Lahden malli
Lahden Hiihtoseura ry

Lisätietoja antaa: Lahden kaupunki, hankekoordinaattori Seppo Koponen, p. 044 482 6387 seppo.koponen@lahti.fi


Vastuu ilmoituksen sisällöstä ja toiminnan lainmukaisuudesta on kaikilta osin ilmoituksen jättäneellä tapahtuman tai toiminnon järjestäjällä.