Tule kokeilemaan trumpetin soittoa!

Soitinkokeiluvartteja voi varata itselle sopivaan aikaan

Lahden musiikkiopisto

Hämeenkatu 4, 15110 Lahti, käynti sisäpihan puolelta

15110

Tule kokeilemaan vaskipuhaltimia Lahden musiikkiopistolle!

Trumpettiluokalla on vapautunut oppilaspaikkoja. Opiskelemaan pääset vaikka heti ja nyt on mahdollisuus aloittaa soittoharrastus erikoishintaan loppukevään ajaksi. Omaa trumpettia ei ole välttämätöntä hankkia heti itse vaan trumpetti on mahdollista vuokrata opistolta. Trumpetinsoiton voi aloittaa noin 6 vuotiaana, joskus jo aiemminkin ja yläikärajaa ei ole. Maksuttomia soitinkokeiluvartteja on mahdollista varata trumpettiopettaja Tomi Nietulalta. Tomin opetuksessa on mahdollista soittaa trumpetin lisäksi myös altto- ja baritonitorvea. Tule tutustumaan!

Musiikki voi olla joko oma tai koko perheen harrastus. Meillä on opiskelijoita kaikista ikäluokista, ja musiikinopetus on osaavien opettajiemme ohjauksessa toteutuvaa taiteen perusopetusta. Yksilöopetuksen lisäksi Lahden musiikkiopistolla on mahdollisuus soittaa mukana orkestereissa ja soitinyhtyeissä jo ensisävelistä lähtien. Lisäksi lukukausimaksuun kuuluu mm. musiikin perusteisiin ja lapsikuoroon osallistuminen. Meiltä saa myös sisarusalennusta! Lukuvuoteen sisältyvät useat konsertit, musiikki-illat ja soittajaiset antavat oppilaille esiintymismahdollisuuksia, luovat yhteisöllisyyttä ja tuovat iloa niin soittajille kuin kuuntelijoillekin.

Ilmoittautuminen ja lisätietoja opettaja Tomi Nietulalta, tomi.nietula@lahdenmusiikkiopisto.fi, puh. 040 5307 112.

Lisätietoa meistä ja toiminnastamme: www.lahdenmusiikkiopisto.fi

Hinta

Ilmainen

Ilmoittautumisaika

Ilmottautuminen ympäri vuoden

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen ja lisätietoja opettaja Tomi Nietulalta, tomi.nietula@lahdenmusiikkiopisto.fi, puh. 040 5307 112

Järjestäjä

Lahden musiikkiopisto

Lisätietoja antaa: opettaja Tomi Nietula, tomi.nietula@lahdenmusiikkiopisto.fi, puh. 040 5307 112


Vastuu ilmoituksen sisällöstä ja toiminnan lainmukaisuudesta on kaikilta osin ilmoituksen jättäneellä tapahtuman tai toiminnon järjestäjällä.