Tule kokeilemaan trumpettia!

06.04.2024 – 06.04.2024

Lauantaina 6.4. klo 10-13

Lahden musiikkiopisto

Hämeenkatu 4, käynti sisäpihan puolelta

15110

Tule kokeilemaan kuinka trumpetti soi lauantaina 6.4. klo 10-13. Samalla on mahdollisuus tutustua myös altto- ja baritonitorveen.

Varaa kokeilupäivän ilmainen trumpetin soitinkokeiluvartti itsellesi, lapselle, äidille tai vaikka serkulle ja tulkaa kokeilemaan kuinka vasket soi.

Varaa oma kokeiluaikasi soitonopettaja Tomi Nietulalta tomi.nietula@lahdenmusiikkiopisto.fi, puh. 040 5307 112.

Trumpetin soiton voi aloittaa noin 6 vuotiaana, joskus jo aiemminkin ja yläikärajaa ei ole. Musiikki on kaikenikäisten harrastus. Omaa trumpettia ei ole välttämätöntä heti hankkia itse vaan trumpetti on mahdollista vuokrata opistolta. Yksilöopetuksen lisäksi Lahden musiikkiopistolla on mahdollisuus soittaa mukana orkestereissa ja soitinyhtyeissä jo ensisävelistä lähtien. Lisäksi lukukausimaksuun kuuluu mm. musiikin perusteisiin ja lapsikuoroon osallistuminen. Lukuvuoteen sisältyvät useat konsertit, musiikki-illat ja soittajaiset antavat oppilaille esiintymismahdollisuuksia, luovat yhteisöllisyyttä ja tuovat iloa niin soittajille kuin kuuntelijoillekin.

Trumpetin soitonopiskelun pääsee aloittamaan heti. Nyt on mahdollisuus aloittaa soittoharrastus erikoishintaan loppukevään ajaksi!

 

www.lahdenmusiikkiopisto.fi

Hinta

Ilmainen

Ilmoittautuminen

Varaa oma kokeiluaikasi soitonopettaja Tomi Nietulalta tomi.nietula@lahdenmusiikkiopisto.fi, puh. 040 5307 112

Järjestäjä

Lahden musiikkiopisto

Lisätietoja antaa: Tomi Nietula tomi.nietula@lahdenmusiikkiopisto.fi, puh. 040 5307 112


Vastuu ilmoituksen sisällöstä ja toiminnan lainmukaisuudesta on kaikilta osin ilmoituksen jättäneellä tapahtuman tai toiminnon järjestäjällä.