Tuunari-ryhmä

12.09.2023 – 16.04.2024

tiistaisin ja keskiviikkoisin klo 13 -15, toimintaa ei koulujen loma-aikoina

Kivimimaan monitoimitalo Aarre

Lahdenkatu 62

15210

Tällä harrastuksella on käytössä Saavutettavampi harrastus -merkki. Tämä tarkoittaa, että olemme sitoutuneet edistämään laaja-alaisesti yhdenvertaisuutta ja saavutettavuutta toiminnassamme. Arvioimme ja kehitämme toimintaamme jatkuvasti, jotta kaikki saavat nauttia harrastamisen iloista ja hyödyistä.

Tuunari-toiminta Kivimaan monitoimitalo Aarteessa 4.10. – 31.5. (koulujen loma-ajoilla ei ole toimintaa). Tuunari kokoontuu tiistaisin ja keskiviikkoisin klo 13 -15.

 

Tuunarissa askarrellaan ja tehdään kädentaitoja lahjoituksina saaduista kierrätysmateriaaleista. Ryhmässä opetellaan kierrätystä käytännössä mitä erilaisimmista materiaaleista.

Harrastusryhmään voi tulla mukaan taustasta riippumatta. Mukaan pääsevät kaikki 1.-6.-luokkalaiset. Ryhmä soveltuu hyvin myös erityistä tukea ja vaativaa erityistä tukea tarvitseville lapsille ja mava-luokkien lapsille.

Ryhmään osallistuminen ei edellytä etukäteisilmoittautumista. Ryhmän ohjaaja antaa ensimmäisellä osallistumiskerralla mukaan ilmoittautumislomakkeen, jossa ilmoitetaan käyntiajat ja kerätään huoltajan yhteystiedot (suostumus huoltajien allekirjoituksella).

IP-toimintaan osallistuvat eivät voi osallistua Tuunariin.

Lisätietoja Tuunarin opettaja Soile Kärkkäiseltä: soile.karkkainen@edu.lahti.fi

Hinta

Ilmainen

Ilmoittautumisaika

Ei etukäteisilmoittautumista

Järjestäjä

Koulujen kerhotoiminta

Lisätietoja antaa: Soile Kärkkäinen, soile.karkkainen@edu.lahti.fi


Vastuu ilmoituksen sisällöstä ja toiminnan lainmukaisuudesta on kaikilta osin ilmoituksen jättäneellä tapahtuman tai toiminnon järjestäjällä.