Musaryhmä (18-29v)

Pe 12.1. - 31.5.2024 klo 18.00 - 21.00

Pelitila Xperience

Mariankatu 16, sisäpiha

15110

Haluaisitko päästä soittamaan, laulamaan tai keskustelemaan musiikista?

 

Musiikkitoimintaa järjestetään Pelitila Xperiencen perjantain 18-29 -vuotiaiden vuorossa!

 

Meidän musaryhmässä pääset kokeilemaan oman kiinnostuksesi mukaan erilaisia soittimia, laulamista ja mahdollisesti myös musiikin tekemistä. Ryhmässä voit löytää muita musiikista kiinnostuneita ja päästä kokeilemaan vaikkapa, että millaista on laulaa/soittaa bändin kanssa tai ihan karaokena jos se nappaa enemmän!

 

Voit olla jo vanha tekijä tai uudempi musiikin parissa, kiinnostus musiikkiaiheita kohtaan on kaikki mitä tarvitset ryhmään osallistuaksesi.

 

Huom. Emme tarjoa varsinaisesti soitinopetusta, mutta joidenkin soittimien alkeita meillä on mahdollisuus neuvoa kiinnostuneille!

 

Musaryhmä on osa Pelitila Xperiencen toimintaa, johon voit tutustua täällä!

Hinta

Ilmainen

Ilmoittautumisaika

Ilmoittautuminen alkaa aina kullekin viikolle maanantaisin. Kesken vuoron voi ilmoittautua, jos vapaita paikkoja on.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tehdään puhelimitse (tekstiviesti/WhatsApp) tai Discordissa. Kerro viestissä nimesi, ikäsi, puhelinnumerosi ja mihin vuoroon ilmoittaudut. Jos olet alaikäinen, ilmoita myös huoltajan puhelinnumero. Ilmoittautumiset vastaanottaa Jari Karjalainen, p. 044 018 7332.

Järjestäjä

Lahden nuorisopalvelut

Lisätietoja antaa: jari.karjalainen@lahti.fi p. 044 018 7332


Vastuu ilmoituksen sisällöstä ja toiminnan lainmukaisuudesta on kaikilta osin ilmoituksen jättäneellä tapahtuman tai toiminnon järjestäjällä.