Xperience Art

05.02.2024 – 27.05.2024

ma klo 17.00 - 20.00

Pelitila Xperience

Mariankatu 16, sisäpiha

15110

Xperience Art– taideilloissa pääset kokeilemaan taiteen tekemistä mm. piirtopöydillä ja VR-laitteilla. Käytössä on myös erilaisia taidepelejä ja perinteisiä taidevälineitä. Järjestämme myös teemailtoja kävijöiden toiveiden mukaan: esimerkiksi kädentaidot, videopelitaide tai cyberpunk! Xperience Artiin voi tulla kuka tahansa 15-29 -vuotias taidosta riippumatta, pelkkä kiinnostus riittää. Illoissa on usein ohjattua toimintaa ja yhteistä tekemistä, mutta voit tulla myös tekemään omia projektejasi miellyttävään ympäristöön.

Artissa jutellaan usein mm. pelien concept artista ja erilaisista taidetyyleistä. Xperience Art -illat ovat ilmapiiriltään rauhallisia, ja työrauha annetaan kaikille.

Kuten Pelitila Xperiencen muissakin illoissa, sosiaalinen turvallisuus on toimintamme keskiössä. Lupaamme kaikille turvallisen ja mukavan kokemuksen.

Xperience Artia järjestää kaksi taiteeseen erikoistunutta ohjaajaa. Heiltä saat halutessasi vinkkejä ja ohjausta taiteen tekemiseen, sekä ihan vain juttuseuraa!

Kävijöiden on halutessaan mahdollista saada töitään esille Pelitila Xperiencen Instagram -tilille. Kaikilla kävijöillä on mahdollisuus vaikuttaa Xperience Artissa järjestettävään toimintaan. Voit suunnitella yhdessä ohjaajien ja kävijöiden kanssa vaikka taidenäyttelyitä, erilaisia projekteja ja teemailtoja.

Xperience Art on osa Pelitila Xperiencen toimintaa: Pelitilan koko tarjontaan voit tutustua täällä!

Instagram: @pelitilaxperience

 

Nähdään Pelitilalla!

Hinta

Ilmainen

Ilmoittautumisaika

Ilmoittautuminen alkaa aina maanantai-aamuisin. Kesken vuoron voi ilmoittautua, jos vapaita paikkoja on.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tehdään WhatsApissa, tekstiviestillä tai Discordissa (Pelitila Xperiencen serverillä @DigiJari) . Kerro viestissä nimesi, ikäsi, puhelinnumerosi ja mihin vuoroon ilmoittaudut. Jos olet alaikäinen, ilmoita myös huoltajan puhelinnumero. Ilmoittautumiset vastaanottaa Jari Karjalainen, p. 044 018 7332.

Järjestäjä

Lahden nuorisopalvelut

Lisätietoja antaa: Lisätietoja antaa: jari.karjalainen@lahti.fi p. 044 018 7332


Vastuu ilmoituksen sisällöstä ja toiminnan lainmukaisuudesta on kaikilta osin ilmoituksen jättäneellä tapahtuman tai toiminnon järjestäjällä.